Photoshoot

I torsdags så hade jag och Agnes våran gemensamma photoshoot. Hennes plagg och mina smycken. Vi hittade nog den coolaste platsen i Stockholm! En utav dem coolaste i varje fall. Det låg mellan skanstull och Zinkensdamm och var en gammal räls och en stor grafittivägg. Precis vad jag och Agnes ville ha! Det var nästan lite för bra för att vara sant. Och solen visade sig till och med i lagom tid då vi kom dit. Har inga bilder att visa då Hanna har USB-minnet för bilderna som ska framkallas på Crimson. Grymt att man känner en vän som har kontakter där altså. Photos for free, wee! ^^ Men kanske lika bra att jag inte har några bilder att visa. Vill ju inte avslöja för mycket. Det blir till på PA dagen för folk att få se ;) Kan i varje fall säga att vi använde oss av våra vänner: Hanna, Frida och Nevena, och fan så snygga kompisar man kan ha då! Stort cred till dessa människor som ställde upp! :) Vi sminkade och stajlade dem utefter Agnes kläder, mina smycken...Men som sagt bilderna kommer på PA-Dagen!

2011-04-10

Ny strömbrytare inkopplad!

Har kopplat in den nya strömbrytaren nu, och den fungerar som den ska! :D
Den passar även storleksmässigt och är mycket snyggare.


2011-04-10

Ny strömbrytare

Tyckte den strömbrytare jag hade var så tråkig, samt att den är en ny variant som inte har så värst bra kvalitet. Så när pappa tog hem en gammal strömbrytare, som är av bättre kvalitet och håller längre ville jag änvända den istälet. Passade då även på att göra den lite roligare genom att måla den med akrylfärg (Målade inte själva klickaren då färgen där bara kommer nötas bort då man ju trycker på den jämt och ständigt) Detta blev i varje fall resultatet:

Ska koppla in denna istället. Den är både hållbarare och snyggare!

2011-04-02

Inspiration Del 5:

Agnes tipsade mig om en affär som heter AfroArt som  tydligen ägnar sig väldigt mycket åt just recyklingkonst. Kollade upp äffären på internet och gillade verkligen vad jag såg!
De har gått till väga på ett väldigt snyggt och coolt sätt för att skapa återbrukskonst.
Några tuffa påskpynt som finns att köpa i butiken nu:

Här är även länken till deras hemsida: http://www.afroart.se/
Ska ringa dem nu och kolla om jag kanske skulle kunna få en intervju med dem, det skulle va awesome! :)
Annars får jag ta och kolla upp Stockholms Stadsmission för det eller någe. Hörde av både Michka och Agnes att även dem ägnar sig lite åt recykling.

2011-04-02

RSS 2.0