Working...

Har suttit kvar lite i bildsalen denna vecka och förra och jobbart med mitt PA. Det gjorde jag även idag. Blev klar med mina kretskortörhängen efter mycket slitande med avbitartång och mejsel för att få bort alla ojämnheter, battrisyrebehållare, liknade (gjordes underjullovet i skåne) samt slipning av alla vassa kanter och att slutligena sätta på hängare på örhängena (gjordes idag).
Plåtade lite bilder på Elin med mina örhängen. Hon fick agera modell helt enkelt. Tyckte hon blev fin i dem!

Bild för helhetsintryck. Gröna kretskortörhängen = Glad Elin :)

Närbild framsida.

Närbild baksida.

Förutom detta hann jag även med att såga till en platta att kunna sätta på baksidan på min CD-Rom klocka så att den ska hålla bättre (Anders idé, så lite cred till han) Gjorde även likadant till min kasettbandsklocka förra veckan. Så idag var det bara till att limma på alla kasettband på plattan som nu torkat efter att jag sprayat den svart förra veckan. Sprayade plattan till CD-Rom klockan blå idag. skulle ta svart men tog fel färg...men men, bara baksidan ändå så gör ju inget!Hann inte borra hål till klockorna dock o sätta in urverk. Hade egentligen tänkt hinna med det idag. Men får ta det så fort jag har tid!

2011-01-26

Inspiration Del 4:
Trodde faktiskt redan jag lagt upp denna väska som inspiration. Men det har jag väl bara fått för mig.
Den är i varje fall en av mina favoritväskor Perfekt som strandväska på sommaren.
Den är köpt i Mexico och är gjord utav inget mindre än  plastettiketter/godispapper som är samanflätade samt plastslangar till handtag. Om detta intre är skräpkonst/recycling så vet jag inte vad.
Ännu ett bevis på att recyckling/skäp/skrotkonst kan bli väldigt snyggt och användbart!

2011-01-25

Projektplan:

Här kommer äntligen min projektplan.
Hade tappat bort min förra plus att jag har ändrat frågeställningen sen dess.
Har ju ändrat ganska mycket i vad jag ska göra som PA sen jag skrev den.2010-01-23

In progress

Så har skolan börjat igen så att jag äntligen har kunnat ladda min systemkamera.
Har tänkt om gällande vissa saker. Kretskorten tex som jag ville göra till halsband förut har jag nu tänkt skulle passa sig bättre som örhängen. Måste bara slipa ner de vassa kanterna först så att man inte skär sig på dessa.

BILDER:


Det var ett väldigt jobb att slita bort allt skit som satt på baksidan. Men med mycket möda och lite verktyg så gick det tillslut!

Gällande den lilla CD-Romklockan (Se Inlägget: Skisser Del 1) så har jag även här tänkt om. Ville göra en större klocka, och ville även att denna klocka liksom kasettbandsklockan skulle bli en väggklocka. Även kasettbandsklockan valde jag att göra lite större. Jag använde mig utav 12 kasettband istället för bara 6 stycken. Tyckte att det gav klockan helintryck en bättre känsla. Färlade även båda väggklockorna med akrylfärg.

BILDER:

CD-RomklockanKasettbandsklockanDet som är kvar att göra nu på dessa klockor är att sätta fast armatur och visare (vilket jag köpt in)
Till kasettbandsklockan måste jag även fixa med ett hål i mitten där visarna kan fästas till armaturen.
Sedan behöver jag även någon slags hänganordning. Får fundera ut vilket sätt som är smartast att lösa detta på.

Sedan skrev jag ju även att jag skulle göra några helsband utav några färgglada små disketter.
Denna idé står jag fast vid.
Har även inhandlat kedja så att jag kan göra detta.

BILD:


Jag hade ju även i tanke förut att göra en lampa. Har nu kommit över några ascoola gammeldags Coca Colaflaskor, samt små väldigt snygga läskburkar.
En utav de där flaskorna hade jag i varje fall tänkt göra en lampa som man kan hänga i fönstret tror jag. Bara jag hittar en armatur till lampan som har en så pass liten att lampa att den ryms i flaskhalsen.
Sedan måste jag även komma på en smart lösning att fästa flaska i lamparmaturen. Man måste ju kunna byta lampa om den går sönder ju...
Funderar även på om jag ska måla flaskan med någon glasfärg. Vi får se hur det blir med det.
De där burkarna skulle man kanske också kunna göra någon slags lampa utav, eller kylskåpsmagneter. Har inte riktigt klurat ut vad jag ska göra med dem än, men vill gärna använda mig utav dem då de är så grymt snygga samt har en samhörighet till Coca cola flaskorna.
Ska även lägga ut mer skisser när jag funderat ut mer exakt hur jag ska gå tillväga med detta.

BILDER:Japp det är såhär långt jag har hunnit hittils.
- Och Rebekka du MÅSTE verkligen lägga upp din projektplan snart!
- Ja jag SKA! I helgen borde jag ha tid.
Så projektplanen kommer inom kort!

2011-01-11

RSS 2.0