Lika som bär :)

Hellu gott gott folk ^^
Häromdan så åkte jag o mina kära klasskamrater som vanligt med tuben för o dra nånstans o käka...går på Värmdö Gymnasium i Gullmars, o där e man ju så ball som har matkort ;)
Iafall så när vi sitter där o flummar på som vanligt så sägger en tjejj som heter Elvira som går i min klass att: Kolla den där killen ser typ ut som Rebecka!
O kan man tänka sejj, där på en reklamplansch för Gymnasiet John Bauer är det en kille på bilden som är en exakt kopia utav mejj :O...ja fasst som kille då x)
LÄSKIGT! xP

 
VEM ÄR VEM!? x'''D


He's behind you, he's got Swine flu! :O

Alla snackar om den, hela tiden jämt och ständigt, den syns där i median var dag, och den lurar bakom varje hörn, just precis SWINE FLUEN!
Ska man ta sprutan eller ska man inte ta sprutan? hur farlig e den egentligen? o.s.v. Själv så tror jag nästan att det är en myt x'D Ne de gör jag kanske inte, men men x)
Min fader vill iafall att jag ska ta sprutan, så ska göra de imorrn, måste gå upp tidigare än vanligt då... suck -.-
Men ajja man får ju se om man överlever x) Ett litet stick i armen har man ju inte dött av förr precis, o jag e varken spruträdd eller e en sån där looser som brukar få bieffekter efteråt. Ni vet t.ex  feber o sån skit.
Så man får ju ba hoppas att det går vägen även denna gång ;)
Ajja önska mejj lycka till nu iafall! ;P
Jag e varken för eller emot sprutan, men man börjar ju nästan bli lite rädd för den där Swine fluen, man vet aldrig vart den ligger o lurar x) kolla ba in detta klipp x) --> 
http://www.youtube.com/watch?v=PIDS_kT9j94
Helt galet på taket I knöw xPJAG E INTE RÄDD FÖR SPRUTOR!!! x'''D
...och jag gillar ju grönt :)


Mumma!

Slutade tidigt idag, haha kl 12:15, de ni sukkers! xP
Så jag fick lite gjort för en gångs skull. Jag drog arslet ur vagnen och tog mejj till Liljeholmstorget med min kära vän Elin och raggade helgjobbb...I neeed money!!! :O
Sen drog vi hem till mejj och bakade dessa små läckerheter, se och beundra ;D

   
Bingbongbaolala ;D


Från industriområde till Hawaii

HOOLLLAAA!!!!! :D
Har inte haft tid om om skriva om i måndags, but here I go ;)
Jag o Jackie körde ju vårt första pass på Beach volleybollen då :). De ligger ju inte jättelägligt, ute i Södertälje men men....så när vi drog dit satt vi på pendeln ett bra tag innan vi kom fram. sen när vi äntligen anlände kände vi oss helt lost xD Jag ba: Jackie vi har hamnat mitt ut i helvete! Hon: Ja du Rebecka man brukar väl sägga ödemarken eller ingestans men om du sägger det så x'D
Med lite, errm mycket hjälp från andra hittade vi iafall dit tillslut, och vilken kontrast det var från att stå därute på nått industriområde till att stiga in i en lokal som kändes som sommar utomlands, ja det var fan som att gå från ett Industriområde till Hawaii det x)
Träningpasset var iafall jävligt kul, klart värt att vi dragit dit....o tänka sig att allt började med en sökning på sporter på Wikipedia x)
Det enda negativa var att jag efter tränngen såg ut som ett Emo på armarna, men vaffan de får funka xD Förresten så sa våra coacher att man bara får så dem två första gångerna typ så de e löngan ;)
Ser redan framemot nästa måndag, jävligt kul med dejj som partner Jackie, o på detta vet jag att du svarat : Det här hade inte vart roligt med nån annan än dejj BÄÄCKAAA!!! x'D
Solong sukkers! ;)


BIILDEEEER!!!!! :D


Tänk om det alltid var sommar :)

Haha nu jävlar smäller det! På måndag ska jag o Jackie börja på en grundkurs i beachvolleyboll.
Haha känner verkligen att jag behöver detta, för ända sen jag slutade på basket har jag fått en massa överskottsenergi som jag inte vet vad jag ska göra av så detta blir ju helt PERFEKT! :D
Så alla Beachvolleyboll proffs därute får fan ta o se upp nu, för här komer vi!!! ;D

Jackie till vänster och jag till höger, höhö ;)


Darin som joker mello föffan! xD

Haha kände att jag bara måste skriva ett inlägg om denna händelse. Darin ska va med i Melodifestivalen! xD 
Låten heter "Out of my life" Shiiet hatar melodifestivalen men älskar ju Darin så man får ju se hur det går.
Kanske blir melodifestivalen äntligen värd att se i år? :P
Haha hoppas ju på det. Men lite skojj ere ju iafall, får värsta nostalgin. sist han var med i en tävling då man kunde ringa in o rösta var ju i Idol för 5 år föffan, shiiet tiden går fort när man har roligt :) 
Hoppas iafall på en bra låt o ja jag kommer rösta även om de e emot mina principer i melodifestivalen x)
Och om han vinner, tja då hoppas jag att han sopar banan i Eurovision (som jag btw hatar ännu mer en den Svenska melodifestivalen xD) för jag menar visst Sverige e ett litet land men om den där lilla fjanten Alexander Rybak från Norge kunde kamma hem segern förra året så kan ju fan Darre Barre det oxxå helt klart ;D
Jupps det var allt från mejj, ska nog börja tänka på refrängen snart...
Så good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite ;)


Here he is the one and only...o ja han e SCHNYGG!!! :D


HALLOWEEN

Så var det den tid på året då man klär ut sejj o har sejj, man blir lite som barn på nytt x)
Spenderade iafall lördagen hos Hanna, var utklädd till Zorro, min idol sedan barnsben ;D
Alla som såg mejj därute i verkligheten skrek Zorro Zorro Zorro!!! efter mejj. Man ba ne ni skojjar? x'D
Det var jag Hanna, Agnes o några vänner till Hanna. Det blev en väldans bra kväll i varje fall :)
Började med resturang o sedan film hemma hos Hanna. Vi skulle sett Nightmare before X-mas men de sket sejj (får se den en annan gång) så vi såg Sleepy Hollow istället, jävligt bra film!
Ja de var allt för mejj för denna gång, så Happy Halloween föffan! :D


En liten Halloweenbild:) föreställer...hmm...en hjärtekrossad mumie? xD


RSS 2.0