Barbabok

Fick en Barba av Karin i min klass idag, Barbabok, iiihh den e så sööt <3
Blev jätteglad över den, hihi gillar att hon tagit in hur mycket jag gillar Barbas :D
Men seriöst vem gillar inte dem små sötingarna ^^
Alla i klassen borde ha en, man blir ju så glad av dem :D


Så här ser den ut iafall :) Inte ultimata bilden kanske, tagen från Google. Blä vad det suger att inte ha någon kamera xP

BAAAAJ! :)

Nyckelviksskolan


Så här glad e jag jusst nu!
Haha nä men seriöst, att söka Nyckelviksskolan kan vara bland de bästa val jag gjort i mitt liv!
Linjen (Tredimensionell formgivning - Metall) verkar hur kul som helst, skolan är jättefin, älskar alla stora lokaler. Vi har en fucking smedja, hur coolt e inte det!? :D Sen så älskar jag även stämningen på skolan, min klass. Jävligt soft och roliga människor helt enkelt :) lite exotisk med folk som kommer från Skåne och Gotland o sånt med i klassen :P Haha ja o så Nacka, very exotish! xD
Hitills har vi börjat med Skulptur och Metall och fått en uppgift i vardera ämne.
I skulpturen håller vi på att göra huvuden i lera. Visst jag har gjort det förut, men nu ska man göra en kompis i klassen. Sååå huvudet ska faktiskt likna en person vilket gör det hela liiiite svårare, men också jävligt mycket roligare. Gillar utmaningar :)
Haha i slutändan ska jag fan få det där lerhuvudet att likna Elvira i min klass som jag gör xD
Sen i Metallen har vi fått i uppgift att göra Masker. Hittills har vi bara skissat, men imorgon ska vi få börja, iiiihh längtar att få börja med metallen :D Har ju aldrig gjort någe sådant förut, förutom en skål i Trä & Metall slöjden för lääänge sen x) Så det ska bli sjukt kul att få hålla på med det! :)
Hmmm vad mer har vi gjort. Jo! Vi var ute på Blidö från torsdag - fredag förra veckan. Det var jävligt kul! Men det kräver nästan ett eget inlägg, med bilder, haha. Oj oj vad fina bilder vi tog x) Kan iafall säga att allt man behöver för att ha kul är lite ståltråd och en bastu, errmmm x) Haha iafall om man e estet ;)
Ne nu tänkte jag skissa lite på min mask faktiskt. Har fått lite idéer, så lika bra o skissa ner dem tänker jag :P
Haha jusste en sak till. Tycker det e kul att hela klassen redan vet om att jag e livrädd för tomtar xD WTF lixom!? xD Men seriöst vemfan gillar tomtar!? Ingen kan väl ändå påstå att dem tycker om dem :O Haha Frajdah du förstår mej iafall! ;) x)

Såååå tjingeling o hare najs dårå! :)

Imorgon smäller det!

Fan kan inte fatta att jag börjar på Nyckelviksskolan imorgon, det e ju helt jävla sjukt!
Faan vad jag har sett fram emot det och varit nervös och nu är den stora dagen redan imorgon. Vet inte vad jag känner, tror min hjärna stängt av eller något.

Sen en annan sak. Posten är dum lita aldrig på posten. Har blivit lurad två gånger nu. Eller vad fan man ska kalla det. Dem säger att man har jobb men så e läget annat...
Nu var det så att jag ju skulle jobba deltid på posten i Bromma i höst för att jag skulle plugga vidare. Plugga vidare säger min arbetsgivare oförstående då, det måste jag ha missat...SUCK!
Jag hade klart och tydligt sagt det o trodde såklart att mina tider att jobba var från halv 7 på kvällen och framåt, inte fucking morgonen, då dem som pluggar vidare vanligtvis brukar gå i SKOLAN. BAJS.


Men men nu ska vi inte va sura över det...errmmm. även om allt fuckar ur pga detta. Det e bara och söka vidare vad annat kan jag göra?
Har skickat till Espresso House där Hilda jobbar och har fått fylla i någe test nu, alltid en bit på vägen... Och så tänkte jag att eftersom jag provjobbat på Waynes förut ska jag satsa på att lämna in CV där och på lite andra Caféer. Har kanske större chans till jobb då plus att jag ju behöver ett helgjobb. Helst då, eller kvälls/eftermiddagsjobb.
Okej nu blir det bättre nyheter! Jag har mailat in svar till barnvaktsannonser och fått svar :D
Ska träffa en familj på Lidingö på onsdag kväll och prata med dem då och möta deras ettåriga dotter. Hur gulligt låter inte det :D Visst jag vet att man jobbar över mycket på Nyckelvikkskolan, men dem behöver bara hjälp 2-3 dagar i veckan med hämtning och passning, så jag ska nog kunna få ihop det med mitt schema ^^ Det ligger väääldigt nära min skola nämligen. Hmmm min skola. Nyckelviksskolan. Känns konstigt att säga xD
Men börjar där imorgon altså. Shit pommesfrittes! x)

Nä nu ska jag ut och lämna CV (Tack vare posten måste jag ut fasst jag är sjuk -.-, haha kommer antagligen fortfarande va sjuk imorgon, men måste ju gå iafall xD)

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!Oh right, inlägg om sommaren kommer oxå...någon gång...då jag har bilderna i mitt våld, muahahahahahaha

RSS 2.0