Bekka goes ****** :D

Tjaaaa! ;)
Okej vet bara vet att jag kommer bli filmberoende nu! x)
Laurens i klassen har nämligen lärt mej hur man laddar ner...och det är helt sjukt men jag fattade faktiskt galoppen xD
Och datan gav med sej. Hah Bekka: 1, Datan: 0. Yeeeeeah!
Förut när Elin försökte lära mej o ladda ner för länge sen gick det inte, o Agnes erbjöd sej förut och då sa jag att min data inte skulle klara det (vilket jag var helt säker på att den inte skulle göra) Men nu verkar det ju tamejfan funka :D
Hah känner mej VÄÄÄLDIGT tekniskt begåvad må jag säga ;)
Ne nu har jag inte tid att skriva mer, måste fortsätta att utöva min nya talang!
The future is here!!! x'''D

BAJ! :)

Amnesty

Hoppsan studsan hejsan!

Idag var jag på jobbintervju på Amnesty efter skolan (Frida som tipsade mej om det, tack Frida! ;P)
Och det gick riktigt bra! :) *Glad*
Så jag ska på en introduktionskurs redan nu på Torsdag och i helgen ska jag provjobba :) Yeah yeah yeah, hoppas verkligen att jag får fortsätta! Har letat efter helgjobb...jag vet inte hur länge! Behöver verkligen pengar, och arbetsstämningen på Amnesty verkar riktigt trevlig. Trevligaste arbetsgivaren jag mött hittils med :)
Och Frida jobbar ju där med, så då kan vi ju hänga lite på rasterna :D Azuum!


Ne nu måste jag gå och ta ut min tigerkaka ur ugnen strax!
Jag och Elvira från klassen är nämligen fikaansvariga denna vecka och jag bestämde mej för att baka :)
Tigerkaka e ju både gott och fint! :)

Tjingeling!

Jed to the ward! ;D

Tjingeling guyzz!
I Lördags såg jag Mikaela och Frida inga mindre än Jedward! Hell yeah vad energi dem killarna har altså x)
Jag och Frida hade stora planer på att bli vänner med dem...men tuvärr var där så mycket folk att vi inte ens fick signering x) (Det var framme vid signeringsbordet som vi skulle snacka med dem o så skulle dem inse hur coola vi var och vilja bli vänner med oss!) Men men inte att misströsta, vi får helt enkelt se till o bli vänner med dem någon annan gång istället, haha x)
Ajja lite galna bilder på enäggstvillingarna då!
I övrigt har hela helgen vart jävla najs :)
I Fredags var det skördefest efter skolan med klassen och lite andra folk från skolan. Jättemysigt! Vi satt runt en skördegren (Karin i klassens landartuppgift, typ som en midsommarstång fasst en gren som man ska ha på hösten och fira då man skördar frukter och så. Och typ att fira fruktsamhet och kvinnan hehe)
Så vi satt runt den insvepta i filtar och drack äppelvin, åt äpplen och sånt som hör hösten till och bara pratade. Riktigt najs! :)
Sen efter det drog jag vidare till Åsa och Robert och lekte Mexican ;) Dem hade inflyttningsfest med tema Mexico. Det var jävligt kul! Fick även träffa Elins kompis Lukas som går i hennes skola som hon snackat massa om, han var trevlig :) Men haha han kommer typ inte ihåg oss från när vi träffade honom förut då vi var mindre x)
Och ja Lördan var det ju Jedward somsagt. Sen så var jag och frida även så pass hurtiga att vi tränade! Känner av träningsverken nu x) Längesen jag tränade x) Men vi har bestämt oss för att träna en gång i veckan tillsammans iafall!
Sen efter träningen lagade en awesome måltid på svamp som Fridas mamma hade plockat. MUMMA! Och sen pallade vi äpplen haha xD det var skoj, och fyfan vad goda dem var! :D
Därefter bar det av ut på krogen med lite trevligt folk. Lyckad kväll på söderkällarn :) Jag och Emelie utbytte massa roliga söderslang ord och uttryck med varandra. Haha vi e värsta söderkisarna asså x)
Och idag då...Sovit. Lite. För. Länge. Fasst jävligt skönt ändå!
Ne nu skall jag icke skriva mer, det är en dag imorgon också, så godnatten folks ^^

Barnvakt :)

Har fått ett litet deltidsjobb på Lidingö :) Som barnvakt. Passar en supersöt ettårig liten tjej. Har hämtat henne från dagis och tagit hand om henne både idag och igår nu. Superkul jobb! Skulle fan kunna göra det gratis, men fan behöver ju pengarna haha, men win win då lixom :P
Men seriöst finns det något mer underbart än ett barn som skrattar? Gud man blir så himla glad och lycklig ända in i själen! Hon skrattar mycket och springer runt och leker. Hihi leka är kul, yep yep barnasinnet sitter kvar helt klart. jag undrar nästan lite vem som har roligast, e det jag eller ungen? x)
I övrigt har jag kommit rätt så långt med min mask på metallen. Men det hart inte skett helt felfritt. Göra och göra om tills det funkar är vad som gäller när man är ny på banan. Men jävlar vad kul det e ändå! :) Hehe längtar till imorgon, vill bara få hålla på med masken! ;)

Har ingen bild på masken i sitt nuvarande tillstånd, processen, skisser eller liknande. Men bild ska det bli ändå! ;) Så det får bli en bild på mej med mask ofcourse. Den masken jag pimpade inför Elins studentskiva med Casanova-tema. Tja den ser väl helt ok ut, men masken jag gör i metall enog liiite ballare ;P Får lägga upp bild på den senare :P


Jamen nu har jag inte tid med er, haha hejdå xD

RSS 2.0