90-TALS PUB

På torsdag har vi 90 tals pub på skolan! Så jäkla kul tema! :D :D E fett taggad haha.
Fick låna lite 90-tals outfits av Hanna... såklart ;)
Testade nu och tror jag ska se ut typ såhär -->


Yeah very 90tal :D
Och ja såklart jag valde den färgglada batikfärgade magtröjan! :D xD

Hihi det kommmer bli azum!
Var även med Daniel till Myrorna idag. Haha han kommer bli fett ball!
Och som pricken över i:et kommer han och Laurens (Och massa andra killar I guess) ha mittbena <3 xD
Haha det kommer bli fett!!!

Ajja back to arbetsprover nu då...

Bokat biljetter!

Nu är det gjort! Biljetterna till USA är bokade. Vi åker den 15:e Juni och kommer hem 13 Juli (Förutom Elin som kommer hem 2 veckor tidigare)
It's gonna be legend wait for it dary! :D
Sitter förövrigt och klunkar kobira, oyeah!

Finns det något godare???? NEJ! :D
Och nu kommer jag sova gott oxå ^^

Godnatt världen! C: <3

ÖPPEN DÖRR PÅ NYCKELVIKSSKOLANÖPPEN DÖRR FREDAG 24 FEBRUARI KL 10.00-12.00 OCH
KL 13.00-15.00
En helt vanlig vardag ställer Nyckelviksskolan upp dörrarna för dig som är nyfiken på våra utbildningar. Kom in och se hur vi arbetar i verkstäderna och ateljéerna och träffa elever och lärare. Vi bjuder dessutom på kaffe och kaka och du kan få svar på dina frågor hos oss från skolans kansli.

Vill du komma hit med en grupp, t ex en skolklass eller förening, går det också bra att boka ett studiebesök med guidad rundvisning på skolan någon annan lämplig dag.
Vill du boka studiebesök, kontakta Magnus Svensson,
ring på direkttelefonnr 08-544 81 502 eller maila till magnus.svensson@nyckelviksskolan.se .

STEAMPUNK HEELSVill Ha!

What do you say we leave for Calefornia if we drive all night we can make it by the morning...

USA here we come!!! :D

I sommar ska vi till USA till mina kusiner i San Diego i Calefornien!!! Iiiiiiiih längtar som fäääään!!!
Och hopppas hoppas hoppas att Elin kan följa med oxå. Vi väntar på svar från min moster Carin nu bara. Men 99,9 % säker att hon oxå kan komma med för snackade med Carin om det när hon var här förra sommarn och då sa hon att det var helt ok m jag tog med Elin då vi kom och hälsade på dem nästa gång. Så om inget skiter sej nu så ska vi ALLA boka biljetter inom snar framtid och dra dit i juni för att stanna i 3-4 veckor. Woohoo!

Fasst det tar ändå emot lite att längta till i sommar...för då är hela året på Nyckelviken slut...usch nu fick jag lite ångest... Men det är bra att man har något roligt framför sej då detta underbara år väl komer ta slut. Annars hade det ju bara varit hemskt när sommarn väl kommer...och det vill man ju inte :/

Kära skola<3 Kära Metallsal <3 Kära vänner <3

Haha nej nu ska jag inte tänka för mycket framåt. Leva i nuet ska jag göra! Inte deppa x)
Och nuet är arbetsprover sååå baaaj xD

bilder snodda från google

Jag målar bara på natten...

...Eller i varje fall mest på natten.

Håller på med en tavla. Mest för att jag älskar att måla. Särskilt då man är ensam hemma.
Men tavlan kan kanske även användas till arbetsprov med. Det är de som mest snurrar runt i huvudet på mej för tillfället.
Den är absolut inte klar än. Fotot med Web camen gör heller inte bilden någon rättvisa direkt. Den är finare i verkligheten. Det är alltid tavlor. Men finast är dem nog ändå i huvudet. Idéerna är de allra vackraste, sorgligaste, gladaste, mest aggresiva, fridfulla, sensuella... Ja de mest känslosamma helt enkelt. Det är där inne allting som gör en till människa finns. Det man försöker få ut på papper, duk, genom fotografi, skrift eller annat.
Att måla för mej är att bearbeta känslor och intryck. Få ur mej saker och ting. Kunna slappna av och bara vara jag. Därför jag oftat målar på natten tror jag. Att måla är som att drömma. Och drömma gör man ju på natten.
Så nu ska jag fortsätta drömma.

Min baby :) <3

Min baby har släppt än ny låt. Nobody Knows. Hörde den i skolan på metallen. Jävligt bra, bra beat. Haha tillochmed Daniel i klassen tyckte den hade ett schysst beat ;)
Snackar såklart om Darin <3 Åh han kommer alltid finnas i mitt hjärta! 7 år sen var det nu som jag såg honom för första gången i den där TVrutan i Idol. 7 år fatta! Jag var 12 då. Helt insane xD Mitt hjärta kommer alltid klappa för honom och hans musik :)

Här kan ni lyssna på låten om ni vill :) -->


Och här har vi det nya singelomslaget :) -->

Han är vacker <3<3

Japp... back to arbetsprover nu då!

ÄKTA TATUERING

Nu är det gjort! Eller gjort och gjort...Men nu har jag och Elin iafall bokat tatueringstid. Helt crazy!!! Det kommer att ske i mars. Fatta vi kommer pränta in bläck i vårt skinn och det kommer att sitta där. Åååååhhh jag längtar fan. E nervös tror jag...men längtar!

I övrigt har jag firats då jag nu fyllt 20. Systemet-myndig eller vad denna ålder nu klacificeras som :P
Ska göra ett inlägg om det senare. Inväntar bara bilder från Elin (Fick från Agnes idag)
Men trevligt var det iafall! :)

Sen måste jag tillägga ännu en sak ;P De har börjat visa en serie på söndagar på ettan. En svensk serie. En ascool, grym och jävligt snygg Sci-Fi serie. " Äkta Människor". Den handlar om robotar eller hubbotar som dem kallas som utvecklats för att hjälpa människan i hemmet och vardagen. Hur de utvecklar känslor. Hur debatter kring dem uppstår. Hur dem kämpar för sin sak. Hur människor ställer sig till dem och ja lite så. I korta drag liksom. klart sevärd serie. Ibland blir man fan riktigt jävla stolt över att va Svensk! Detta är bra! Så om ni inte redan följer serien råder jag er att kolla upp den och i varje fall ge den en chans. Tror att ni inte lär bli besvikna."Är du redo att förändra ditt liv?"

RSS 2.0