Simkompis :D

Nu har även Emelie skaffat simkort så nu har jag en simkompis, yaye! :D
Haha awsome! Och så får vi lite kvalitetstid med muahaha. Ne men de e bra när man annars typ bara e i skolan hela tiden xD
Tänker INTE lägga upp våra muppiga simkortsbilder här xD
Haha eller jo hade gjort de om jag haft dem på datan...det är en syn värd att se...ermmm x)
Men ska se om jag hittar någon annan muppig bild som kan passa detta muppiga inlägg :D


Eeeeh ja, hittade denna på Emelies blogg. Anser att denna bild väl typ nästan lever upp till våra simkortsbilder haha xD

BAJBAJ JORDGUBBSPAJ! :D~

Dö jävlahelvetespiss x@!!

JGHFGJKHGDFGBJÄVLAPIS!!!!
Är det något jag hatar så är det tamejfan försäkringskassan. Kan inte hela jävla bolaget bara spränga sej själv i luften. Dem gör ingen jävla nytta iafall. Gaaaah raaage! Inkompetenta idiotjävlar, hur fan fick dem sitt jobb..Värdelösa pisshoridioter!!!!! Ja nu e jag arg! x@

Ett beroende


Bild tagen av Michka hemma hos mej.

Haha denna bild får mej att inse att jag faktiskt har ett beroende.
Blir fan lätt irriterad då det inte finns någon mjölk hemma (Har aldrig hänt förrens jag flyttade till Eva) Hos pappa finns det ju alltid kobira ;) Abstinens eller vad?
Hmm borde skaffa en ko. den kan bo på balkongen.
Drack till och med mjölk på Max igår då jag var där med Bim Laurens och Daniel efter skolpuben.
Men men någon form av beroende ska man väl ha.. Mjölk är min akilleshäl :)

It's funny because it's true!! :D


Andra gången jag dog

Dog en gång när jag var liten. Eller trodde jag gjorde det. det som verkligen hände var att jag svimmade. Ordentligt. Fick en en regäl jävla stöt av en lampa i metall som var trasig där hemma. Kändes som världens jävla slag mot solar plexus. Och sen dog jag. Trodde verkligen att jag dog. Obehagligaste jag någonsin varit med om. Allting försvann. Som om hjärnan bara stängde av. aölt blev tomt. Inte svart. tomt. Borta. Om någon svimmat riktigt jävla ordentligt vet ni vad jag snackar om. Sen levde jag igen. Förstod först ingenting, vart jag var vem jag var. Sen minndes jag. att jag och min lillasyster bråkat. så mindes jag slaget. Haha kommer ihåg hur jag argt anklagat hene för att ha slagit mej jättehårt. stackarn, hon fick ta mamma och pappa till hjälp för att övertyga mej om att hon inte rört mej. att jag fått en stöt av vår lampa och svimmat. Minns att Mikalea grät. Det var väl delvis för bråket vi hade haft precis innan. Men jag hade tydligen legat avsvimmad rätt länge.
Igår dog jag igen. Var och simmade efter skolan. Och som alltid då jag tränart så tar jag väl i rätt så ordentligt. Det brukar jag göra, det är jag van vid. Men jusst den här dagen hade jag försovit mej och därav skippat frukost. Sen hade jag ingen matlåda hemma så fick laga till burk gulashsoppa och ta med mej. Den vart helt jävla oätlig. Så ja åt i princip ingenting till lunch heller. Så ja man kan ju lägga ihop 1+1. Sen så hade jag bara sovit kanske 3-4 timmar den natten. och ja allt tillsammans blev väl för mycket för min kropp. Så efter jag simmat och strechat gick jag till duschen och duschade. Mådde bra. gick och bytte om. mådde bra. Sen hände det igen. Jag dog. Fan trodde verkligen att jag dog denna gång med! Kände inte ens att jag började bli yr. vet bara att allting försvann. pang bom. ingenting. Så jävla obehagligt. sen minns jag inget mer. Sen massa ansikten omkring mej. förstår verkligen ingenting jag undar vem jag är vart jag är. Otroligt surrealistisk känsla. Ni vet en sån man har då man drömmer. Trodde jag drömde. Dem undrade hur jag mådde, om jag ville ha vatten. Dem sa att jag hade svimmat. Då reste jag på mej. så mådde jag bra. Då förstod jag allt. Sa att jag mådde hur bra som helst. För det gjorde jag. Minndes knappt längre det som skett alls. Kändes som om alla hittade på. som om det lilla jag förnimmade var något min hjärna hittade på.
Jag har aldrig varit riktigt ordentligt rädd för döden. Förutom vid dessa två tillfällen. Då menar jag rädd för min egen död. andras kan jag oroa mej för. För folk jag älskar. Men min egen brukar jag sälan tänka på. i varej fall inte oroa mej för. Men vid dessa två tillfällen har jag blivit uppenbarligt rädd. Döden finns ju där och jag är inte odödlig. och en dag kommer även jag att dö. Och tror. jag vet inte. men jag tror att det kommer kännas som att svimma. att allting bara försvinner. Ända skillnaden då är att man aldrig kommer tillbaka igen.
Inte så uppmuntrande inlägg kanske men var tvungen att få ur mej lite av de alvarliga känslorna jag känner kring detta. för vet att jag kommer skämta om det senare. Försöka skämta bort det typ. För det är sådan jag är. så jag fungerar. Man skämtar om jobbiga saker för att överleva. Och nu har jag nästan glömt den obehagliga känslan helt. så nu i efterhans känns situationen väldigt komisk. Men då var den inte det. och vill väl skriva ner detta för att påminna mej själv om känslan. Inte för att vara negativ utan för att ha båda sidorna av själva upplevelsen. Hoppas i varje fall aldrig att jag svimmar igen! Nästa gång jag dör ska vara då jag är gammal och har levt ett långt och lyckligt liv :)


Målning av Dalí

Bekks and Jacks gör stan farlig!

Haha eller inte xD Vi e rätt harmlösa tror jag x) Vi behöver båda jobba på våra attityder (Vi ska bli badass!)
Haha iafall träffade Jackie ikväll och vi fösökte uppdatera varann om så mycket som möjligt!
Föööööööööör länge sen vi sågs. Men de blir lätt så när hon jobbar i Götet och jag pluggar heltid i Stockholm och ekonomin inte riktigt är den bästa. Inte alltid sånna här guld tillfällen dyker upp då lixom.
Men det sköna med vänner som Jackie är att man kan ha vart ifrån dem ett tag men ändå alltid ha något att prata om när man ses och att man alltid har lika kul och att det inte känns som om man varit ifrån varandra. Så är det med människor man känner rikitgt bra och klickar med och det är jävligt najs :)
Tror seriöst vi skulle kunna va ifrån varran i tio år och sen mötas och fortfarande ha lika kul och att allt skulle va sådär enkelt lixom så som det ska va med riktigt bra vänner!
Hon stannar i varje fall lite längre i Stockholm nu så vi kanske hinner ses igen. det blir tipptopp i sånna fall! :)
Men oavsett var det tipptopp att vi hann ses nu iafall!! För vi fick mycket sagt och hade det väldigt trevligt på café fotöljen. Åååh underbara fik som har öppet ända till elva <3, haha xD
Mycket trevlig kväll som sagt :)

Slänger även in en sexig bild på oss ;D

Yeah told ya it was sexiii! x)
Haha favorit i repris! :)

Ne nu skall jag glo lite på Pokémon och sen sova. Det är en dag imorgon oxå!
Sååå Over And Out!

RSS 2.0