Skisser Del 2:

Har nu gjort en liten skiss för att demostrera mer tydligt hur jag tänkt med min Cocacola-flask lampa.
Det jag behöver fixa nu är somsagt sladd, armatur, fixa någon slags hållare mellan flaskhalsens öppning och sladden. Så att sladden klarar av lampans tyngd.
Jag måste ocså till att måla lamporna. Men det ska nog lösa sej.
Michkas mamma har ett ställe i Fruängen där man kan pyssla massa och vi ska nog dra dit på söndag och pyssla. Då kan jag måla på flaskorna med glasfärg där! Toppen!

2011-02-08

Kommentarer
Postat av: Christina Turner

Hej Rebecka!

Dina klockor blev mycket fina och sticker ut!

Kritik:

Jag gillar din kasettklocka med vita siffror som passar in i designen. Det ska bli spännande att se hur du går vidare med cocacola-lampan.

CD-klockan är också riktigt bra men jag skulle velat att du målat linjer runt skivorna mer noggrannt, mer "rent" uttryck. En fråga, har du fäst gemen med lim? Om inte är det nog bra att fixa det.

För övrigt arbetar du väldigt fokuserat och det är nu viktigt att du beskriver lite djupare varför du väljer att arbeta i den stil du gör, det vill säga med återvinning och dina färgval i slutprodukten. Svaret "jag gillar färg" måste utvecklas. Referera gärna till andra inom konst och design som också uttrycker säg med starka färgval, och varför det är så. Vi tar upp det på nästa pa-möte, se separat mail.

Vi ses!

Tina2011-02-18 @ 11:54:42
Postat av: Bildrebecka

Har inte fäst dem med lim än, ville först kolla hur de såg ut men ska nog göra det. Känner mig lite dum nu men vad menar du med linjerna mellan skivorna? x)

Men ska tänka på att beskriva mer VARFÖR jag jobbar som jag gör, fast ärligt talat vet jag nog inte riktigt själv, det mest blir som det blir...men ska iafall tänka på det!

2011-02-19 @ 13:15:43
URL: http://bildrebecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0