Vårutställning

Så nu har ett datum satts för Fidus Vårutställning!
Det blir alltså av den 18 maj.
Hoppas så många som möjligt vill och kan komma, skulle vara otroligt roligt  ^^
 
Mitt träd jag gjorde på Nyckelviksskolan. Tyckte att det kändes vårigt ^^

Antagen

Jag blev antagen till Umeå Industridesignhögskola... Är så jävla lycklig... Sebastian kom också in! <3 Fan vad allt kan gå bra ibland :))) Det enda jobbiga är att vissa inte kom in, vissa man trodde skulle komma in till 110%, helt sjukt. Så på det viset är det blandade känslor. Men vaffan, min framtid är säkrad, jag ska få göra det jag älskar och vill... måste få vara satans så lycklig!!!  

Hemma

Har kommit hem från Umeå nu. Helt plötsligt var allting avklarat. Arbetsprov på plats, intervju och gruppprov samt workshop... Hoppas att jag kommer in, att det jag gjorde räckte. För nu finns det ingenting mer jag kan göra förutom att vänta. Och jag vill detta så otroligt jävla mycket! Snälla låt mig få komma in!!!
Förövrigt är Sebastian där nu. Jag hoppas han ger allt och att det går bra för honom. Han är ju så jäkla duktig min  älskling och har utvecklats något enormt detta år <3 Håller tummarna!
Det konstnärliga Campuset i Umeå.

Sommartider hej hej sommartider!

Vad som får mej att längta något oerhört till sommaren! <3

Konstfack avklarat!

Happ så var det gjort! Känns så jävla skönt. Och är väldigt nöjd. Vem vet intervjuplats på även Konstfack? Haha, hoppas! Men tar ett steg i taget just nu. Men fan har insett nu att allt är möjligt! :)
Nu: Hjälpa andra för att jag är en god människa :D

RSS 2.0